2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii baplara en akla yatkın fiyatlarla iye başlamak derunin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o hin muktezi koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en kebir yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Kaçış karınin kullanılmasına mezuniyet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve özge mimarilarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle bile daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi nedeni görev istanbul Yanggın kapısı fiyatları kaybına esas vermemesi ve henüz az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine engel olan evgin mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe koca nitelikli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page